Examine This Report on Socke Sneakersokken Enkelsokken

Wiki Article

Heeft u vragen of hulp nodig satisfied het vinden van het perfecte paar sneakersokken? We assisteren u graag. Neem Speak to op met onze medewerkers via e-mail en telefoon en we helpen u zo snel mogelijk.

Je wilt graag sokken dragen, maar niet van die enorme hoge. Ook moeten de sokken niet te laag zijn! Want, de sokken moeten namelijk wel lekker blijven zitten in je schoen.

Established van six paar compressie quarter sportsokken, in de kleur wit. Deze sportsokken kunnen zowel doorway dames en heren gedragen worden. De driekwartsokken hebben een prettig draagcomfort. Ideaal tijdens het sporten of lang staan.

Ondanks het gigantische aanbod hebben veel mannen previous van hetzelfde probleem: sneakersokken die na een stuk lopen al aan de achterkant van je schoen zitten.

Ook worden er voor bamboe geen pesticiden, insecticiden of kunstmest gebruikt en blijven de wortels bij het oogsten van bamboe intact, wat bodemerosie tegengaat. Doorway te kiezen voor sokken van bamboe kies je dus niet alleen voor comfort and ease, maar ook voor een duurzamere wereld!

Vijf paar effen witte enkelsokken van het Apollo merk satisfied platte naad. Onder de voet is de maat ingebreid, wat handig is achieved sorteren na het wassen.

Teckel biker of quarter sokken in donker blauw. Dit soort heeft een hoger boord dan lage enkelsokken, maar is korter dan gewone sokken. Met platte teennaad.

two paar grijze, naadloze sneakersokken voor heren van Kock Sockswear achieved extra comfort. De binnenkant is bekleed met badstof waardoor een luchtig comfort ontstaan. Ook hebben deze sneakersokken een compressieband die zorgt voor een therapeutic massage-effect. Lees meer

Our website is at present unavailable. You most likely know the drill: test refreshing the web site inside a minute or two. Socke Sneakersokken Enkelsokken Nevertheless not Performing? Mail us a brief information by using the mistake report button and We're going to take a closer appear. Deliver error report Pagina di errore. Mai fuori moda.

In ons assortiment sneakersokken vind je een ruim aanbod aan naadloze sokken. Deze herensokken hebben geen voelbare naad aan de teen en zijn hierdoor heel erg comfortabel.

Ze zijn namelijk lekker kort en daarom hebben deze korte sokken ook wel de naam enkelsokken. Dames hebben bij ons een ruime keuze uit sneakersokken van A-merken, zodat je altijd een paar scoort dat bij jou past.

Beige en zwarte dames sneakersokken in zacht katoen garen met een badstof zool, en een lipje aan de achterkant zodat ze niet weg zakken.

Nooit meer afzakkende sneaker sokken met deze sokken van het Nederlandse merk SOLIT Socks. Doorway de vernieuwde band van de SOLIT sock zijn afzakkende enkelsokken verleden tijd! Perfect voor zowel het sporten als bij alledaagse activiteiten.

Kies jij voor blote voeten in je schoenen of ga je voor Socke Sneakersokken Enkelsokken onze populaire sneaker sokken? Sneakersokken zijn lage sokken die je voet tot aan ongeveer je enkel bedekken. De sok houdt eigenlijk daar op, waar de hoogte van je sneakers, sportschoenen of gympen ook stoppen. Hierdoor lijkt het net alsof je achieved je blote voeten in je schoenen loopt. Maar niets is minder waar. Jij draagt namelijk sneakersokjes fulfilled alle voordelen van dien! Wat de voordelen van enkelsokjes zijn gaan we nu bespreken.

Report this wiki page